Begeleiding naar een partner

Misschien herken je dit: Je bent kritisch op jezelf, jij bent eigenlijk geen goede partij voor die ander. Of misschien had je nooit een relatie omdat je ‘de ware’ nog niet ontmoette. Of is het zo dat je telkens weer teleurgesteld wordt in je relaties of vind je intimiteit in relatie moeilijk of spannend. En toch wil je zo graag een partner en misschien ook kinderen. Inmiddels ben je de 35 gepasseerd. Waarom zit het zo tegen?


Er zijn vele redenen waarom mensen alleen zijn of alleen blijven. Vaak is dat voor de persoon zelf niet helder, of niet écht helder. Dat komt omdat we gewend zijn om op een bepaalde manier naar  onszelf te kijken. En vaak zijn we (deels) niet bewust van hoe we ons over belangrijke zaken - zoals relaties - in ons leven voelen. Toch is dit best belangrijk als we écht een fijne partner willen die bij ons past.

 

Door jezelf begeleiding te gunnen van een ervaren relatietherapeut neem je jezelf serieus. Het contact met een ander begint bij het contact dat je met jezelf hebt. Hoe weet je dat het contact met jezelf goed is? En wat is ‘goed’ in deze context überhaupt? Waar gaat het jou om in je leven? Wat gun jij jezelf in een partner relatie? Dit soort vragen zijn vragen van het hart. Als jij je hart kunt openen voor jezelf dan kun je dat meestal ook voor een partner. Gezonde zelfliefde nodigt een vervullende partner relatie uit. Op een gezonde manier van jezelf houden kun je leren, al is dat voor velen best spannend. Spannend om jezelf écht te verwelkomen. Het is misschien wel het belangrijkste dat we te doen hebben in het leven. En iets in jou weet dat al vermoedelijk...

Begeleiding naar een partner

Gezonde zelfliefde biedt ruimte voor een
vervullende partner-relatie.
Mag jij jezelf bijvoorbeeld mooi,
liefdevol of bijzonder vinden?
Mag jij je kwetsbaarheid tonen?