Corona:
Als Corona iéts duidelijk heeft gemaakt dan is het wel hoe belangrijk relaties zijn voor ons mensen. We horen voorbeelden van mensen die elkaar nog nauwelijks kennen, elkaar aardig vinden en vanwege de corona-maatregelen besluiten om dan maar gelijk te gaan samenwonen. We horen over mensen die hun scheidingsplannen in de kast hebben gezet omdat ze anders in een sociaal isolement zouden terechtkomen. Er zijn helaas ook mensen die niet meer naar buiten durven en zich heel eenzaam voelen.

 

Ik ben blij dat we de mogelijkheid hebben om online te werken en dat ik daardoor mijn werk als coach en trainer nog kan doen. Reistijd, reiskosten en afstand spelen geen rol meer en één op één sessies zijn net zo effectief en diepgaand.

 

In relatie zijn en relateren is voor de meeste mensen niet eenvoudig.
Wil jij graag (online) gecoacht worden m.b.t. je relatie, neem dan contact op, geheel vrijblijvend. Als jij en je partner beiden begeleid willen worden is er voor jullie elk gratis en vrijblijvend een persoonlijk gesprek. Ook als single ben je welkom als je bijvoorbeeld graag een relatie wilt en dat tegelijkertijd - om welke reden dan ook - lastig vindt. 

 

Wil(len) je/jullie ons bezoeken voor de sessies? Lees dan hieronder svp het Corona protocol waaraan wij ons in onze beroepsgroep moeten houden. 

Corona protocol:

Stel jezelf - voorafgaand aan elke sessie - de volgende vragen:
 

1. Heeft u nu Corona? Ja / Nee

2. Heeft u nu huisgenoten met Corona? Ja / Nee

3. Heeft u nu één van deze verschijnselen? Ja / Nee a. hoesten, kuchen of niezen; b. koorts (38⁰C of hoger); c. kortademigheid.

4. Heeft u huisgenoten met één van deze verschijnselen? Ja / Nee

5. Bent u in thuisisolatie? Ja / Nee

6. Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een beperking. Ja / Nee

 Indien een 'Ja' dan kan ik alleen een online sessie geven.

 

Indien hierboven alles 'Nee' dan de volgende vragen stellen om te kijken of een verdere anamnese noodzakelijk is.

7. Heeft u een griepprik gehad? Ja / Nee

8. Heeft u nu één van deze verschijnselen? Ja / Nee a. (neus)verkoudheid, of loopneus;

b. keelpijn;

c. onbekende hoofdpijn;

d. onbekende moeheid;

e. onbekende diarree of buikklachten.

Indien een ‘Ja’, laten we dan even telefonisch overleggen vooraf.

Indien alles 'Nee' dan is een sessie toegestaan.

 

Deze vragen stellen wij dus ook als begeleiders aan onszelf.
Is er dus bijvoorbeeld sprake is van keelpijn, hoofdpijn, moeheid, buikklachten dan mogen wij je niet begeleiden.

Voorafgaand aan elke sessie zorgen wij ervoor dat deurklinken, trapleuningen, toilet, kraan en deurbel etc schoon zijn voordat je binnenkomt. We schudden elkaar niet de hand.


Je kunt je handen wassen bij het toilet rechts naast de ingang. Voor elke sessie wordt de handdoek verschoond. Daarna raak je ook je telefoon beter niet meer aan. Zet die dus eerst uit/stil voordat je je handen wast.

Het is het best om het toilet niet te gebruiken als het niet écht hoeft. Het toilet wordt voorafgaand gereinigd. Er is een pedaalemmer die bedienbaar is met een voetpedaal. Raak deze niet met je handen aan.

Ook wij wassen onze handen regelmatig. In de sessie kamer reinigen we de koffie/thee kopjes.

De stoelen in de kamer staan op 1,5 meter uit elkaar. Tijdens de gehele sessie blijven we op deze afstand. Ik wil je vragen om ons eraan te herinneren mochten we dat zelf even vergeten, dat doen wij ook bij jou.

Mocht je tijdens de sessie toch moeten niezen of hoesten of je neus snuiten dan dien je opnieuw je handen te wassen. Ook naast de sessie-kamer is een kraan etc. Ook deze wordt gereinigd voordat je komt.

We zijn verplicht je te vragen (bij deze) of je beseft welke risico's eraan verbonden zijn met het hebben van een fysieke sessie. Het is belangrijk dat je je beslissing om te komen weloverwogen neemt en dat je daarin dus ook een eigen verantwoordelijkheid hebt. Sta hier dus even bij stil.