DeepDating events
 

Misschien ben jij één van de 2,8 miljoen alleenstaanden en single. Je wil graag een partner, maar om wat voor reden dan ook lukt dat niet, of niet op een fijne manier. Dat is heel jammer, want het is wezenlijk om het leven te kunnen delen met iemand die dicht bij je staat. Daarom willen wij er hierin graag voor jou zijn met onze ervaring als relatie-begeleiders.
 

Via DeepDating.nl helpen we singles op een andere manier singles ontmoeten, d.m.v. verbindende oefeningen. Deze oefeningen komen uit de praktijk van onze relatietherapie.

We organiseren daartoe DeepDating events. Daar ontmoet je - speels en toch diepgaand - andere singles. Singles die net als jij op een bewuste manier in het leven staan.

Door de structuur en door onze ervaring met relatietherapie bieden wij een veilige bedding. Dat zal je helpen, ook als je bijvoorbeeld niet zo’n spontane prater bent, of als je het heel spannend vindt. En dan mag het misschien gewoon spannend zijn. Ook wijzelf vinden het telkens best spannend om zo'n  event te geven.
 

Maar ook als er niet met iemand ‘die klik’ is, dan durven we te stellen dat je een leuke, waardevolle én leerzame ervaring zult hebben, die je meeneemt in andere ontmoetingen. En mocht die klik met iemand er wél zijn, dan hebben jullie een heel bijzondere start voor een nieuw avontuur...

Mocht het zo zijn dat je na het event een date hebt met iemand en je komt jezelf daarin tegen omdat je dat moeilijk of spannend vindt, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Je hoeft het bij ons niet alleen te doen.