Het mysterie van de liefde

In het boek 'Liefdesbang' (Hannah Cuppen) kwam ik de volgende tekst van Rilke tegen:

'Dat de ene mens van een andere mens moet houden, dat is misschien wel de moeilijkste taak die ons is toevertrouwd, de ultieme taak, de eindtoets, het werk waarvoor al het andere werk slechts voorbereiding is.' R.M. Rilke


Deze tekst geeft zo'n beetje weer hoe ik mijn leven ervaren heb, waar ik dagelijks nog tegenaan loop en wat de reden is dat ik het zo mooi en bijzonder vind om mensen te begeleiden, individueel of samen, als partners. Foto: Met dank aan everton-vila-unsplash

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Adresgegevens:
Praktijk: Costa Ricadreef 315
3563 TG  Utrecht
(alleen op afspraak)
Tel: 06-23909176


InRelatieZijn is aangesloten bij

Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG)

©2020 door InRelatieZijn