Trots!

Ben ik te bescheiden?

Sinds kort ben ik een beetje actief op FB en ook weer op LinkedIn. Ik begon met het schrijven van blogs die ik dan plaatste met een link naar onze website. Vandaag besefte ik me ineens dat ik nog niet officieel ons nieuwe bedrijf aangekondigd heb. Achter de schermen ben ik en zijn wij er al maanden mee bezig. En ik ben trots op het resultaat. Van bekenden kregen we al veel complimenten. En nu vergeet ik dat bijna te delen en te vieren! En dat terwijl ik weet dat dit een valkuil van me is.

Jarenlang heb ik mijn verjaardag niet gevierd. En al jaren geleden kwam ik er -als beginnend trainer- achter dat ik mezelf onzichtbaar maakte en onbelangrijk. Ik weet nog dat ik destijds samen met een andere trainer een jaargroep Zijnsoriëntatie gaf. Op een gegeven moment kon ik bij één van de trainingsdagen onverwacht niet aanwezig zijn als trainer omdat ik die dag een andere groep had door een verschuiving in de planning. Ik weet nog dat ik achteraf hoorde dat veel mensen mij gemist hadden en dat ik daar echt verbaasd over was. Hadden ze mij gemist? Waarom dan? Toen het besef dat ik gemist was eindelijk tot me doordrong schoot ik eventjes vol.

Nou is het zo dat er de afgelopen jaren erg veel veranderd is in de manier waarop ik in het leven sta. En tóch…, het blijft opletten. Nu mag ik dus trots zijn en ons bedrijf (ons = mijn vrouw Patricia en ik) in de schijnwerpers zetten! Ik vind het leuk als je een kijkje neemt op www.inrelatiezijn.nl. En daarbij kan ik melden dat er een tweede website gebouwd wordt op dit moment. Daarover later meer. Ik ben benieuwd naar alle reacties!

Trotse groet, Ivo!

Foto: Met dank aan mana5280 van unsplash.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven