De relatie training voor stellen
(2 zaterdagen + 2 relatietherapie-sessies)
 

De relatietraining is een manier om dieper contact te (leren) maken met je partner. Openend, vertrouwen brengend en diep verbindend. Deze training doen jullie samen met een aantal andere stellen. 

Onze persoonlijke begeleiding brengt elke deelnemer een training op maat. Je oefent in een vriendelijke opzet waarin je onderzoekt hoe je omgaat met jezelf en met de ander in jullie relatie. Er komt bewustzijn op gedrag en de intentie onder het gedrag. Je werkt in kleine stapjes en maakt vanuit je hart contact met elkaar, dieper en zachter. 

Je leert in de training:
• Hoe je omgaat met frustraties en hoe je conflicten oplost.
• Wat de dynamiek is tussen jou en je partner.
• Hoe je aantrekkelijker wordt voor je partner.
• Echt te luisteren en echt in contact te zijn.
• Hoe je relatie weer leuk en boeiend wordt.

• Het effect van relatietherapie op jullie relatie.

Bijzonder is dat je heel veel leert van de andere deelnemers. Ieder is op zijn eigen manier een voorbeeld voor de anderen. Vriendelijkheid en compassie zijn kernwoorden binnen het veld van de relatietraining. Onze begeleiding biedt dan ook alle ruimte aan dat wat zich aandient.

 

Veel deelnemers zijn verbaasd over het effect van een eenvoudige relatie oefening. Zie dit dan ook als een prachtig kado aan jezelf, aan je partner en aan de mensen/kinderen in jullie nabijheid. De training is zeer effectief en is ook een prachtige aanvulling op relatietherapie. De trainingen worden vooral gegeven door Ivo van den Heuvel. Ivo is trainer en relatietherapeut.

Vriendelijkheid is de basis.
We werken in kleine stapjes.
Wie zacht stapt komt ver...