De 7-daagse relatie training voor stellen
(7 zaterdagen + 1 relatietherapie-sessie)
 

De 7-daagse relatietraining is een manier om dieper contact te (leren) maken met je partner. Het noodzakelijke onderhoud van je relatie. Deze 7 daagse training doe je met zijn tweeën, samen met een aantal andere stellen. 

Persoonlijke begeleiding brengt elke deelnemer een training op maat. Je oefent in een vriendelijke opzet waarin je onderzoekt hoe je omgaat met jezelf en met de ander in jullie relatie. Er komt bewustzijn op gedrag en de intentie onder het gedrag. Je werkt in kleine stapjes en maakt vanuit het hart contact met de lagen onder het gedrag. Gedrag dat niet constructief is wordt daardoor geleidelijk constructiever.

Je leert in de training:
• Hoe je omgaat met frustraties en hoe je conflicten oplost.
• Wat de dynamiek is die zich in jouw relatie openbaart.
• Hoe je aantrekkelijker wordt voor je partner.
• Echt te luisteren en echt in contact te zijn.
• Hoe je relatie weer leuk en boeiend wordt.

Bijzonder is dat je heel veel leert van de andere deelnemers. Ieder is op zijn eigen manier een voorbeeld voor de anderen. Vriendelijkheid en compassie zijn de kernwoorden binnen het veld van de relatietraining. Onze begeleiding biedt dan ook alle ruimte aan dat wat zich aandient.

 

Veel deelnemers zijn verbaasd over het effect van een eenvoudige relatie oefening. Zie dit dan ook als een prachtig kado aan jezelf, aan je partner en aan de mensen in jullie nabijheid. De 7-daagse relatie training is zeer effectief en is ook een prachtige aanvulling op relatietherapie. De trainingen worden vooral gegeven door Ivo van den Heuvel.

Vriendelijkheid is de basis.
We werken in kleine stapjes.
Wie zacht stapt komt ver...

Adresgegevens:
Praktijk: Costa Ricadreef 315
3563 TG  Utrecht
(alleen op afspraak)
Tel: 06-23909176


InRelatieZijn is aangesloten bij

Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG)

©2020 door InRelatieZijn