Patricia & Ivo InRelatieZijn.nl.jpg

Een relatie gaat over intimiteit, respect, ruimte, openheid, niet willen/hoeven veranderen van de ander of jezelf. Dat er mag zijn wat er is, bij jou, bij de ander, in het zijn met elkaar. Dat jij mag zijn wie je bent, en dat de ander mag zijn wie hij/zij is. En dat er daarin een ‘ja’ is naar elkaar.

Wij nodigen bewustzijn uit in je relatie. En dat betekent in de eerste plaats kijken naar jezelf en de relatie met jezelf. Bewustzijn is het medicijn en werkt tevens preventief tegen gewoonte-patronen en sleur. Het is mogelijk een fijne partner-relatie te hebben, zelfs in haat/liefde verhoudingen. Het is onze missie jou/jullie te gidsen op dit waardevolle en liefdevolle pad.

Wil je weten wat anderen van ons vinden? Klik dan hier.

Ivo van den Heuvel

Ik ben een open, gevoelige geest die levenslessen, gevoel en diepe inzichten samenbrengt. Al jong boeiden mij de vragen rond leven en dood; levensvragen. Deze kwamen o.a. voort uit de pijn en moeilijkheden die ik ervoer in relaties met partners. Dit leidde tot een zoektocht naar geluk, betekenis en naar de zin van het leven. Ik merkte al snel dat ik de antwoorden in mezelf kon vinden.

Ik verdiepte me o.a. in psychologie, esoterie, lichaamswerk en dans en paste de ervaringen en inzichten hieruit toe in mijn leven. Ik leerde vooral dat afgestemd omgaan met emoties en gevoel cruciaal is voor het onderhouden van contacten, voor het verbinden met mensen en werelden en voor het van betekenis kunnen zijn als mens. Dat vervult mij en daarom heb ik hier mijn vak van gemaakt. 

Dit alles bracht me inzicht en ervaring in de voorwaarden die wezenlijk zijn voor geluk. Deze ervaring pas ik praktisch en met hart, ziel en humor toe in mijn rol als partner, vader, trainer en coach.
Mijn manier van Zijn brengt rust en ruimte en geeft mensen vertrouwen in zichzelf en in hun proces. Op grond daarvan motiveer en inspireer ik mensen om de uitdagingen aan te gaan die zij ervaren in hun (partner)relaties. Vergelijkbare uitdagingen ga ikzelf nog dagelijks aan in mijn relatie met Patricia en die met mijn zoon Thimo.

Koptekst 1

Koptekst 1

Koptekst 1

Patricia Waijers relatietherapeut.JPG

Patricia Waijers
Ik gun iedereen een mooie, échte relatie, zoals ik ervaar dat wij, Ivo en ik, die hebben.

Een relatie gaat over intimiteit, respect, ruimte, openheid, niet willen/hoeven veranderen van de ander of jezelf. Dat er mag zijn wat er is, bij jou, bij de ander, in het zijn met elkaar. Dat jij mag zijn wie je bent, en dat de ander mag zijn wie hij/zij is. En dat er daarin een ‘ja’ is naar elkaar. En daarbij elkaar ondersteunen om het beste uit jezelf te halen, om steeds meer je wezenlijke zelf te mogen (be)leven. Samen genieten, samen delen, samen uitdagingen tegemoet treden. Elkaar spiegelen en scherp houden. En waar dat niet lukt dit weer  kunnen uitspreken en elkaar zo weer te ontmoeten.

Dit vraagt naast intentie ook bewustzijn.

Ik heb zelf een lange weg afgelegd in de zoektocht om dichter bij mezelf te kunnen zijn. Hierin heb ik vele opleidingen en trainingen gevolgd voor groei in bewustzijn en daarnaast veel lichaamswerk gedaan, om te leren om met mijn gevoeligheid steeds meer aanwezig te kunnen zijn in het hier en nu.

Vanuit de ontwikkeling die ik zelf heb doorgemaakt, als ook de ervaring in mijn relatie, kan ik mensen spiegelen en begeleiden naar een meer authentieke relatie.

Daarnaast ben ik massagetherapeut en voedingskundige in mijn eigen praktijk:  Je lijf je Ziel 

Samen verder gaan

Samen

 

Jij bent jij, en Ik ben ik

 

Elk met onze kracht en schoonheid

Kwaliteiten en verlangens

En met onze pijn en worsteling

Onmacht en verdriet

 

Samen verder, Jij en Ik

Met alles wat het Leven ons heeft gegeven

En wat het ons nog brengen gaat

 

Op eigen benen, maar wel samen

Elkaar steunen, elkaar beminnen

Samen delen, samen helen

Samen groeien, samen spelen

Samen er zijn voor ons kindje

 

En mogen we samen, in Liefde

Steeds meer JIJ en IK worden

 

Ik kies ervoor om met jou verder te gaan

Patricia Waijers

Patricia & Ivo InRelatieZijn.nl

Een relatie gaat over intimiteit, respect, ruimte, openheid, niet willen/hoeven veranderen van de ander of jezelf. Dat er mag zijn wat er is, bij jou, bij de ander, in het zijn met elkaar. Dat jij mag zijn wie je bent, en dat de ander mag zijn wie hij/zij is. En dat er daarin een ‘ja’ is naar elkaar.

Wij nodigen bewustzijn uit in je relatie. Juist ook als die relatie nog moet beginnen. En dat betekent in de eerste plaats kijken naar jezelf en de relatie met jezelf. Bewustzijn is het medicijn en werkt tevens preventief tegen gewoonte-patronen en sleur. Het is mogelijk een fijne partner-relatie te hebben, zelfs in haat/liefde verhoudingen. Het is onze missie jou/jullie te gidsen op dit waardevolle en liefdevolle pad.

Coachruimte Relatietherapie.webp

Onze praktijk in Utrecht

Een prettige schone ruimte met planten en een keukentje. Als therapeuten staan we niet boven of onder jou maar zien we onszelf als gelijkwaardig en evenwaardig. Daarom zit ook iedereen op dezelfde stoelen. Een klein maar belangrijk detail.

Samenwerkingspartners

Ook onze samenwerkingspartners zeggen iets over wie wij zijn. DeepDating is ons eigen initiatief om mensen te helpen bij het vinden van een leuke partner en daarbij het uitnodigen van een bewuste partnerrelatie. Coachfinder is een initiatief van Psychologie magazine. Wij voldoen aan hun eisen en mede via hen vinden onze cliënten en deelnemers onze diensten. Wij zijn ook aangesloten bij NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg) Hieronder kun je doorklikken naar de betreffende websites.

DeepDating logo.png
keurmerk-coachfinder-300x300.png
Nibig logo.png